Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Lonely... I'm Mrs. Lonely!

Publicerad 2010-08-30 15:30:54 i Allmänt,

Ensam och trött!

Rolig start på veckan... Har haft en jätte bra helg. Fredagen hade vi en jätte mysig middag hemma och invigde vårat nya bord. Lördagen var de match som vi vann (fast vi spela som .....) och kvällen blev det indiskt på kvällen. Söndagen spenderades på mantorp park. Något event där som micke och superior var med i...
Sen blev det en mysig middag hemma när vi väl kom hem. Trötta och glada.

När klockan ringde klockan 5 imorse så var den mesta av glädjen borta och man var mest ledsen. Bara sätta sig i bilen och köra upp micke till arlanda.

Tiden har gått riktigt fort, redan den här dagen. Visst han ska bara vara borta i 2 veckor, men de känns riktigt tungt.. E inte van vid att vara ensam. Flyget gick ner till amsterdam där han ska möta upp de andra grabbarna som åkte i fredags... Hoppas de får det riktigt kul..

Men han e saknad som bara den...


Så här sitter jag nu, själv i soffan, trött och kollar på barnprogram! Kanske dags att ta en powernap så man kan komma igen med nya tag!

Träning ikväll :)

Bye bye

En riktig husmor, del 2 (?)...

Publicerad 2010-08-25 15:14:31 i Allmänt,

Man borde vara ledig lite oftare tycker jag. Man hinner med så mycket mer då :)

Olja in matbord [x]
Olja in vetrinskåp [x]
Inpregnera matsalsstolarna [x]
Tvätta kläder för hand (!)  [x]
Vika kläder [x]
Rensa upp [x]
Hitta saker som varit borta ett tag [x]

Har haft fullt upp här hemma. Och utöver allt de där så har jag till och med hunnit ta en extra koll på allt inför skolan som började idag. Skrivit ut papper som jag behöver etc!

Så jag känner att jag har varit oerhört duktig idag! Skulle åka och hälsa på bebben idag, men det vart inte av för de var ute på ärenden. Så det får bli en annan gång.

Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag ska åka och möta upp micke. Då blir det kolla möbler på mio, stalands och bernandson upp i skörholmen. Kanske någon middag om man varit tillräckligt snäll (A)

En massage på de här skulle heller inte sitta fel. Men vem vet kanske får några fina kuddar till soffan istället :)

Bye bye!

En riktig husmor (?)...

Publicerad 2010-08-23 21:48:01 i Allmänt,

Äntligen får man sitta i soffan och bara ta det lugnt efter en hektisk dag!

Kom till jobbet imorse och det var lite oordning (kaos?) där. Så tog ett tag innan man kunde komma igång. Ingen lunch fick man heller :/ men slutade så pass tidigt så kunde åka hem o äta. Men då hade jag tappat aptiten så de blev bara några smörgåsar.

Idag var det tvättdag! Hade en stund hemma (trodde jag) innan jag var tvungen att ta tag i det. Micke kom hem efter en affärslunch och hade en stund hemma innan han skulle vidare. Och vad märker vi. Det är stopp i vasken i köket! Så Micke (man som han e) fick börja gräva i rören och de rensades. Äntligen! Trodde vi! När vi började spola vatten så fylldes diskhon än en gång med vatten. Som inte det var nog. Det sprutade överallt under bänken. Så det var bara att ringa rörmockaren.

Micke var tvungen att åka iväg och där sprang jag emellan två ridåer av dofter. Den goda doften från nytvättade kläder och den äckliga doften från ett öppnat avlopp! Så nu känns allt riktigt bra när allt äntligen är fixat :)

Träningen idag gick bra faktiskt. Lite känningar i ljumsken och behinnorna känns lite tyvär :( Förstår inte varför de ska hålla på så? Har ju kännts så bra sen juni men nu börjar de kännas igen. Måste kolla upp de när säsongen e slut sen!

Sitter nu o bara tar de lugnt o njuter framför tvn :) Pirates of the caribbean är på. Sitter tyvär ensam eftersom micke e o jobbar, men han borde väll komma om en timme eller två.

Kommer få vara själv i 2 veckor sen när han åker :( så lika bra att vänja sig. En vecka kvar tills han åker.

Nä nu ska ja lägga fokus på tvn igen och imorn får jag äntligen sova ut :)

God natt!

Det vart en flicka!!!!!

Publicerad 2010-08-22 18:52:03 i Allmänt,

Idag har jag varit tröttare än på länge! Dagen på jobbet har gått riktigt långsamt tyvär.

Sovit riktigt dåligt ett par nätter nu och det börjar sätta sina spår. Längtar tills på tisdag då man får sova ut lite och förhoppningsvis samla lite nya krafter...

Idag hände de äntligen. 2 veckor försent! Men äntligen har våran efterlängtade lilla kusin kommit :) En liten flicka vart det - Selina :)

Moster sattes igång vid 12 tiden och vid 3 var hon framme. Söt familj på 4 flickor och en pojke nu :P Adrian kommer inte få det lätt med sina systrar. Men; "Det som inte dödar, härdar" ;P




Så nu får man gosa med en liten bebis igen :) det var ett tag sen sist. Få se när man åker och hälsar på. Om man åker förbi imorn eller på tisdag när man ändå e ledig!

Snart är det mysdags här hemma. Planen var att vi skulle ha en pizzabakar kväll men micke hade alldeles för mkt o göra på kontoret så de blir o köpa pizza istället.. Och då blir de ingen "pizzeria" pizza (inte för att de e nått fel på dem) ;)


Grattis än en gång :)  ♥

Match referat; 8-1

Publicerad 2010-08-22 18:37:57 i Allmänt,

Matchen idag på arenan började med att Triangeln gjorde avspark. Telge spelarna är på hugget och stressar motståndarna så de kommer inte över planhalvan. Kemi bryter ett uppspel, passar till Ranja som skarvar vidare till en rusande nr 10 ( Nino ) Skottet går på den utrusande målvakten. Minuter senare bryter Sandra, passar till Nino tar ett par kliv framåt och passar till Anna som kommer med fart. Glider förbi sin bevakare och skjuter 1-0. Skönt med en bra start. Ånyo en het Kemi, tar bollen av motståndaren skickar vidare till Nino till Anna, målvakten slänger sig och kniper bollen. Det delas ut några frisparkar åt varsitt håll, men resultat lösa. Nino får en kalas boll från mittfältet där Ranja och Clara huserar. Är ensam med målvakten, men skottet räddas återigen av keepern. Anna har nästa chans, en fot i mellan annars är hon tokren med målvakten. Rebecka lyfter en långboll till Anna som skjuter, keepern rusar ut och blir större, det räcker.

Mittfältet vinner boll igen och lyfter upp den till Nino, skarvar en höjd boll till Ranja som nickar bollen till en rusande Sandra på vänster kanten. Sandra skär in mot mål, tar ner bollen på bröstet och slår en volley-lobb över målvakten. 2-0. Triangeln jobbar fram en farlig frispark 20 meter in från halvplan. Linnea plockar bollen. Telge som har kommandot på matchen anfaller för fulla muggar. Mitt i allt får Triangeln en vänster hörna som efter ett par studsar hamnar framför en motståndare som petar in bollen i röran, hoppsan 2-1.

Clara vinner boll på mitten, passar Nino. Vidare till Anna, skottet utanför. Igen Clara med en nick till Ranja, slår en djupboll till en löpandes Sandra på vänster kanten. Skär in mot mål och placerar bollen förbi målvakten till hennes vänstra stolpe 3-1. Uppspel från backlinjen med Elina-Sanna-Zazza-Rebecka till Nino. Skickar bollen vidare till Anna som i hög fart rinner förbi sin bevakare och placerar in 4-1 i hennes högra stolprot. Vi har ett par kvalificerade chanser att utöka men keepern är varm och har lite tur som en målvakt ska ha. Nino jobbar fram en hörna som Clara smeker inåt, Nino går på skott. Målvakten tippar bollen till vänster. Nino tar returen passar till Ranja som fintar bort sin bevakare lägger an bössan och skjuter tyvärr rakt på keepern. Sandra har en nick strax utanför efter ett inlägg av Kemi. Nästa chans genom Edina-Anna till Nino, målvakten tåar iväg bollen efter att hon har slängt sig.

Nu matar mittfältet och yttrarna sina forward med bollar. Martina spelar in till Edina som skickar bollen ner i målvaktens vänstra hörn och där kommer Nino. Dribblar och fintar sig inåt och skjuter bollen upp i nättaket 5-1. Vi har ett par vassa chanser till genom Sandra-Anna-Nino-Edina, men vi får nöja oss med resultatet i halvtid. Många uppspel på högerkanten. Laget håller i bollen och törs spela hem/runt.

2:a halvlek börjar Telge med bollen. Mathilda och Tanja bytts in och backlinjen går ner på 3:manna? eller qvinna. Första farligheten ordnar Sandra till en fri stående Tanja, skottet smiter utanför stolpen. Clara försöker att gå fågelvägen med bollen, mellan 2 stycken spelare. Kanske för mycket power, och domaren blåser frispark för Triangeln. Clara jobbar vidare, snor bollen från anfallaren och passar till Zazza som får till ett inkast djupt nere i motståndarnas område. Sandra kaster bollen till en mötande Tanja, snurrar upp sin försvarare. Driver in i straff området, passar snett in till en rusande Anna. Deras back slänger fram benet och tåar iväg bollen.

Edina serverar nästa macka till en fri Nino i straffområdet och igen målvakten slänger sig och på något märkligt sätt får hon bort bollen som är på väg in i målet. Ett av få farligheter som Triangeln fick fram i andra halvlek stoppades effektivt av lagets kapten för dagen, Zazza.

Sandra får en löpboll på vänster sidan, driver några meter och passar inåt banan till Ranja. Spelar vidare till Tanja som har farten uppe och sätter till en stortå på bollen som rullar in bollen till vänster om målvakten, det står nu 6-1. Tanja är på G, får boll av Nino. Försöker på en inner skruv till den bortre stolpen, smiter utanför. Ranja jobbar till sig bollen, passar till Anna som driver in i straffområdet. Har en back hängande i ryggen och rasar. Domaren blåser STRAFF. Zazza kliver fram, målvakten slänger sig åt höger. Zazza rakar in bollen i mitten där det så klart är tomt. 7-1.

Inkast av Zazza till Sandra, passar till Ranja som går på skott. Bollen smiter över ribban. Martina vinner en duell och passar till Nino vidare till Ranja som passar Tanja, Ser Sandra komma farande och passar. Skottet går några meter utanför. Friskt vågat hälften vunnet. Ranja och Sandra i nästa anfall, bollen slås snett inåt men slås bort av en försvarare. Farlig chans på slutet av Triangeln genom en forward som bryter sig fram på våran höger sida, Linnea rusar ut och skottet går utanför Linnea,s högra stolpe. Elina serverar Nino en smör passning, skottet avstyr målvakten men på returen kommer Tanja och stöter in 8-1.

Elina har ett skott vid stolpen, Tanja nickar över, Sandra fri med målvakten men lobben boxar keepern bort. Edina provar på ett långskott från sidan som smiter förbi bägge stolparna. Telge,s andra halvlek är mycket boll, laget rullar runt och motståndarna får springa. Triangeln,s målvakt håller nere siffrorna. Matchens lirare NR 3 Zazza. Cirka 35 personer såg en välspelad TELGE UNITED match. Hörnor 1-1. Vid pennan Janne.

Och så finar man till målskillnaden lite....

Publicerad 2010-08-21 18:14:13 i Allmänt,

Stön, stånk, aj!!!! Men med en glädjande underton!!!!

Är helt mör i kroppen nu. Upp tidigt imorse för att jobba, ganska slapp dag (vilket tyvär gör att dagen går långsammare) så har inte direkt tröttat ut mig på jobbet. Direkt efter jobbet var det dags för match!!!!

Kroppen känns riktigt seg, men det har den gjort hela veckan. Till och med gå i trappor har kännts jobbigt... Vädret? Vet inte men hoppas det släpper snart.

Hela laget såg lite halvsega ut på uppvärmningen, men det gick bra tillslut. Vi drygade ut målskillnaden lite och siffrorna på resultatskärmen när slutsignalen gick var 8-1! Inte helt fy skam. Det känndes lite som en träning men det var kul o spela.

Nu sitter jag i soffan, utmattad, mätt och belåten och bara njuter av tillvaron. Blir en lugn mysig kväll hemma eftersom man jobbar hela helgen.

Ha en bra kväll :)

En spark i arslet så är man igång

Publicerad 2010-08-19 15:19:17 i Allmänt,

Nu har dagen bara sprungit iväg igen. Varför kan den inte göra de när man jobbar också?

Har nästan inte fått nått gjort av det jag hade tänkt fixa idag :/

Men har iaf hunnit med en löparrunda! Helt omoitiverad tvingade jag på mig skorna och begav mig ut. Riktigt starkt jobbat (Y)

Inception igår var grym, en film jag lätt kan se flera gånger. Pizza hut är heller inget jag säger nej till ;) riktigt gott var det!

Måste sätta mig ner och skriva ett antagningsbrev till högskolan i vår. Det börjar bli dags att kolla upp allt sånt. Känner mig lite lat och det tar inte så lång tid och göra men ändå gör man det inte.

Nä om man skulle göra det nu så har man iaf satt igång!

Bye bye!

Älsklingen 8 veckor!

Publicerad 2010-08-18 13:30:58 i Allmänt,

Huvudet bultar och man är seg som fan... men vem bryr sig, man e ju ledig idag :)

Hur skönt som helst att vara det, men priset betalas ju i att jobba helgen istället.

Är helt mör efter de här 2 dagarnas hårdträning. Igår var man helt slut i kroppen när man klev av planen och benen kändes verkligen som spegetti. Men eftersom träningen på torsdag är inställd då syrianska eller om de e assyriska som har match på våran träningstid så är det bara bra att man fick ge 110 igår! Imorn får man väll ta sig ut på en lite löprunda istället bara för att kompensera träningen.

Ska strax ställa mig o steka lite pannkakor då ja måste få i mig lite lunch. Micke har en sallad ja köpte till honom igår som han lär äta.

Ikväll blir det bio. Inception! Äntligen. Micke har tjatat om den filmen innan de ens började göra reklam för den så nu är det dags. Pricken över i:et blir Pizza hut! Yummi :)

Har fått lite nya bilder på vårat hjärta. Redan 8 veckor stor så nu e de bara 4 veckor kvar tills vi får honom. Tiden går fort nu o de ska bli så mysigt o ha honom här hemma!


 

Nä nu e de lunch dags! Bye bye :)

Världens bästa ♥

Publicerad 2010-08-16 15:58:15 i Allmänt,

Så var helgen över och man är tillbaka i vardagen igen.

Otroligt mycket som hänt men ändå inte mycket o skriva.

Vi vann iaf matchen i fredags! 3-2 efter att ha legat under med 2-0 i halvlek. Sen att vi gjorde alla våra mål inom loppet av 4 min är inte heller fy skam. Synd att vi spela så dåligt i första.

Lördagen innebar utgång med matilda o my eftersom my just nu sitter på tåget på väg hem till halmstad. Så sista helgen var man tvungen att göra något åt!

Gårdagen spenderades först i nyköping och kollade på obi och sen i katrineholm, det var någon speciell dag eller så o micke skulle ställa ut firmans bilar.

Oerhört trevligt var det ändå igår! Sen att man har världens bästa pojkvän vid sin sida gör allt så mycket bättre ♥

Ungersk gryta

Publicerad 2010-08-11 21:49:41 i Allmänt,

Så var man placerad i soffan med en kopp te!

Maten vart ganska god faktiskt. Men den tog ju en tid att göra. Det var inte jobbigt, men de e inget man slänger ihop på en piss kvart!

Ungersk gryta

1 kg grytbitar
4 gula lökar
4 msk smör att steka i
4 msk paprikapulver
2 burkar krossade tomater
8 dl grönsaksbuljong
4 tsk salt
2 tsk peppar
1 tsk vitpeppar
Några droppar tabasco
2 röda paprikor
2 gröna paprikor
2 gula paprikor

1. Skala och hacka löken i lagom stora bitar. Fräs löken i smöret och rör ner paprikapulvret.
2. Lägg i köttet och de krossade tomaterna. Häll på kryddorna och låt allt sjuda på svag värme i minst en timme.
3. Under sjudningen slå i buljongen.
4. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Blanda dessa i grytan när en kvart av sjudningstiden återstår. De ska inte bli mjuka.

Servera med ris och bröd!

Matlagning och källsortering.... Hemmafru?????

Publicerad 2010-08-11 16:45:39 i Allmänt,

Grytan på spisen och jag kan slappa i soffan!

Gu va skönt de e med mat som reder sig själv! Prövar att göra en ungersk gryta idag och den ska sjuda i 1 timme. Allt är klart runt omkring så kan bara slappa lite.

Känner mig riktigt duktig idag som lyckades få iväg alla gamla tomburkar och alla vinflaskor etc. Har till och med varit och slängt dem i glasinsamlingen (Y)

Morgonen började inte så bra. Den snälla herrern som har bilen bredvid mig hade parkerat lite väl nära och eftersom jag hade mamma och pappas bil (den är ganska mycket större än min) så fanns det inte så mycket plats. Så morgonen fick börjas med lite gymnastik. Fick klättra från bakluckan för att komma in. Då var man måttligt glad!

Anledningen till att ja inte hade min bil är för att pappa har meckat lite med den idag :) han skulle byta något :P
Tack pappa för hjälpen och mamma som inhandlade de som behövdes ♥

Det fanns inga biljeter kvar till Sverige matchen ikväll så jag o my ska agera flytnissar :) vi ska hjälpa hennes syrra o hämta någon tv och som tack för de får vi fika :D yes!

Nu måste jag fortsätta med min gryta :P  recept kommer sen

Bye bye

.... Double 3

Publicerad 2010-08-10 16:31:01 i Allmänt,

3 days done, 3 more to come!!!!!

Börjar måttligt längta efter helgen nu. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Finns det något bättre än att vakna på morgonen, antagligen helt utvilad eller veta att man med gott samvete somna om? Men istället väcks man av väckarklockan på morgonen. Lite väl drastiskt ibland!

Ska strax äta och sen är det bara röra sig mot Jalla vallen igen. Lagom seg i kroppen sen gårdagens träning. Ingen träningsvärk men slö. De första löpstegen lär bli intressant idag! Blir väll en lagom hård träning idag, så gäller att ställa sig in på det så man har med sig huvudet idag.

Bye bye

Mördbulltad ut i fingerspettsen

Publicerad 2010-08-09 22:24:47 i Allmänt,

Kan man träna tills man svimmar av trötthet så är jag nog inte långt ifrån.

Är helt mör i kroppen efter dagens träningspass. Både i huvudet och i kroppen. Det var ett tag sen vi körde så här hårt. Fick köra våra slingor i 1h 15 min, nästan hela träningspasset. Inte nog med att man tar ut sig så förbannat, man måste ha huvudet med sig genom hela övningarna så det är inte bara fysisk utmattning.

Men det är såååå otroligt skönt!!!! Var så trött efteråt att jag knappt orkade lyfta armarna och tvätta håret, men här ska vi komma i form ;) vet inte om det är kroppsformen eller fotbollsformen som är den största motivationen i de här övningarna, men nått är det iaf ;)

Önskar bara att jag hade micke hemma nu som kunde ta hand om mig, känns som man skulle behöva lite sympati och lite extra kramar när man e så här trött :P

kommer iaf sova som en stock i natt, hoppas man vaknar upp imorn av klockan bara!

Nu är det lite tv tittande innan sängen :)

God natt!

"Får ta det med en klack spark"

Publicerad 2010-08-09 16:18:25 i Allmänt,

- Blöta skor är ingen höjdare!
-" Får ta det med en klack spark"
- Blöt inte ner mig bara

Hoppas att solen håller sig nu resten av kvällen så att träningen sen inte blir en vatten polo match (inte för att konstgräsplaner blir vattensjuka, men ändå). Vädret har ju varit mer oberäkneligt än en fjortis menshumör!

Måste sätta mig ner o kolla igenom ordentligt när studierna börjar och vilka böcker man ska ha etc. men är för lat för det just nu. Skulle hunnit med en del små saker nu under dagen sen jag kom hem men det vart annat istället.

Funderar på om man ska ta o rensa upp i datorn, är ärligt talat mest sugen på o köpa en ny men känner inte att jag riktigt har råd. Så det får bli en senare investering. Klarar mig ju men högtalarna sprakar och hackar.

Micke går på spendrups ikväll vilket innebär 3 ensama kvällar :/ tur att man tränar 2 av dem, sen får man väll terrorisera någon annan :)

HOMEMADE HAMBURGERS TONIGHT!!!!!

Publicerad 2010-08-08 16:42:40 i Allmänt,

Sööööndag!!!!!!!!!!

Vet inte varför men jag har aldrig riktigt gillat söndagar. De är så himla sega! Sen gör ju vädret idag det inte mycket bättre :/ fördelen med de här är att det är ett riktigt mysväder :)

Fy fan vad det blixtra och hade sig igår. Hatar det! Det bara känns så obehagligt i hela kroppen och jag bara ryser till när den slår ner. Tur att man har en som håller om en då! ♥

Ska strax åka o handla bara micke jobbat klart.

HOMEMADE HAMBURGERS TONIGHT!!!!!

Så fruktansvärt gott. Har varit sugen på det hur länge som helst nu. Enda jobbiga e o stå o göra dom, vi gör alltid så många. Speciellt om Micke ska på Spendrups de kommande dagarna så han har mat där. Men det är det värt ;)

Har stått o vikt tvätt i över en timme nu och äntligen har jag fått undan på allt. Hatar våran tvättstuga, det blir aldrig torrt där så tvätten hänger överallt. Det är en av anledningarna till varför jag inte trivs så bra i lägenhet. Radhus eller villa skriker framtiden!!!!

Tänkte få upp lite bilder från Rhodos med ♥ :)

Från Angalis till Grand Garbo....

Publicerad 2010-08-07 19:18:40 i Allmänt,

Trött och seg men ändå mätt o belåten :)

Vart en lång dag igår, först jobb hela dagen, sen göra sig i ordning, åka hem till mamma o pappa o äta middag. Efter det bar det av upp till stockholm med veronica, martin o lill wirre hem till Marcus. Sen vidare till anglais och möta upp micke o de andra som varit på DN galan hela dagen. Kvällen slutade på Grand Garbo i sumpan och man var riktigt trött när man kom hem.

Sov riktigt länge idag för att sen spela match. Det gick inge vidare. 1-2 i baken. Surt, speciellt med tanke på att de inte var värda vinsten. Det var inte vi heller så oavgjort hade varit rättvist. Vi gjorde en bra halvlek sen den andra var inte lika bra. De hade till och med ett mål som boede varit avblåst för hands. Men men, inte mycket o göra nu i efterhand. Men det är alltid svårt o spela mot lag som inte har något eget spel utan bara kör på kontringar, speciellt om de e bra på de. Men så har det alltid varit med Slagsta. A-laget e bra men B-laget kör alltid på kontringar!

Sitter nu o väntar på att micke ska komma hem. Han har varit på mantorp hela dagen. Stackaren fick bara 2 timmars sömn inatt. Så ikväll blir en riktig slappar kväll sen väntar jobb imorn.

Ha de bra!

Gnäll på bara, det här är eran konsekvens!

Publicerad 2010-08-04 13:30:21 i Allmänt,

Demprimerande!!!!!

Fan va jag hatar regn. Har det inte regnat tillräckligt snart? Så illa att man börjar få höstkänslor redan och ändå är det bara början av augusti.

Här har ni alla som gnällde på vädret. Det är erat jävla regn! Ni har bett om det. Så våga bara gnälla! Nu är det våran (solälsklarna) tur att gnälla på vädret. Jag som tyckte att de nästan va nåra grader för lite när det var som varmast. Lika bra att passa på att njuta när det är varmt ju. Vi har risigt väder 10-11 månader om året så varför gnälla när vi äntligen får bra väder? Aja inte mycket att göra åt saken nu.

Ska strax iväg o äta lunch om Micke bara kan lägga ifårn sig telefonen snart. Blir ingen uteservering iaf :P

Bye bye

Skönt att vakna upp ur koman!

Publicerad 2010-08-03 20:25:02 i Allmänt,

Så har man äntligen börjat vakna upp ur koman.

Har legat sänkt hela dagen igår i någonslags magsjuka. Men idag var man på benen igen och tillbaka på jobbet. Tyvär fick man inte vara ute på planen o lira med de andra. Men på torsdag är jag back on track. Vi har ju seriepremiär på lördag så gäller att vara taggad....

De e inge kul o ligga sänkt så som jag gjort. Sov nästan bort hela dagen igår och har de senaste dagarna gått på en vätskediet. Kanske kan komma iform iaf ;)

Tur att man har en underabar kille som ser efter än när man e riktigt dålig. Det värmer verkligen!

Imorn är man ledig, men alla har fått för sig att jobba imorn så får se va man kan hitta på!

Nu e de myskväll för fulla muggar :)

God natt!!!

18 månader med dig älskling <3

Publicerad 2010-08-01 13:22:44 i Allmänt,

Så var det söndag igen och imorn är man tillbaka på jobbet igen :/

Hade en riktigt mysig kväll igår och noterbart är chiliaioli och rökta räkor! Hur gott som helst och det vita vinet gjorde ju inte saken sämre ;) nä men chiliaiolin är deffinitvit något jag kommer äta igen. Det var perfekt med det rökta.

Idag är det Mickes och min 18 månaders dag 1½ år! Det är helt sjukt vad fort tiden går. Man kan knappt fatta det själv. Så ikväll blir det en ännu finare middag. En karibisk soppa till förrätt sen glacerad fläskfile och färskpotatis i ugn marinerad med honung och rosmarin :) Blir hungrig bara jag tänker på det. Nä men ikväll ska man leka mästerkock. Det sägs ju att raka vägen till en mans hjärta är via magen, så jag måste ju ha gjort något rätt ;)

Ska snart åka till Nyköping och kolla på Obi :) Man vill ju följa honom lite under uppväxten. De e ju så sjukt söta de här veckorna när de fortfarande inte fått ordentlig balans utan fumlar omkring som en alkohol påverkad fjortis :P

En spark i arslet på micke nu så vi kan röra oss. Annars kommer vi aldrig iväg :P

Bye bye!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela