Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Match referat; 8-1

Publicerad 2010-08-22 18:37:57 i Allmänt,

Matchen idag på arenan började med att Triangeln gjorde avspark. Telge spelarna är på hugget och stressar motståndarna så de kommer inte över planhalvan. Kemi bryter ett uppspel, passar till Ranja som skarvar vidare till en rusande nr 10 ( Nino ) Skottet går på den utrusande målvakten. Minuter senare bryter Sandra, passar till Nino tar ett par kliv framåt och passar till Anna som kommer med fart. Glider förbi sin bevakare och skjuter 1-0. Skönt med en bra start. Ånyo en het Kemi, tar bollen av motståndaren skickar vidare till Nino till Anna, målvakten slänger sig och kniper bollen. Det delas ut några frisparkar åt varsitt håll, men resultat lösa. Nino får en kalas boll från mittfältet där Ranja och Clara huserar. Är ensam med målvakten, men skottet räddas återigen av keepern. Anna har nästa chans, en fot i mellan annars är hon tokren med målvakten. Rebecka lyfter en långboll till Anna som skjuter, keepern rusar ut och blir större, det räcker.

Mittfältet vinner boll igen och lyfter upp den till Nino, skarvar en höjd boll till Ranja som nickar bollen till en rusande Sandra på vänster kanten. Sandra skär in mot mål, tar ner bollen på bröstet och slår en volley-lobb över målvakten. 2-0. Triangeln jobbar fram en farlig frispark 20 meter in från halvplan. Linnea plockar bollen. Telge som har kommandot på matchen anfaller för fulla muggar. Mitt i allt får Triangeln en vänster hörna som efter ett par studsar hamnar framför en motståndare som petar in bollen i röran, hoppsan 2-1.

Clara vinner boll på mitten, passar Nino. Vidare till Anna, skottet utanför. Igen Clara med en nick till Ranja, slår en djupboll till en löpandes Sandra på vänster kanten. Skär in mot mål och placerar bollen förbi målvakten till hennes vänstra stolpe 3-1. Uppspel från backlinjen med Elina-Sanna-Zazza-Rebecka till Nino. Skickar bollen vidare till Anna som i hög fart rinner förbi sin bevakare och placerar in 4-1 i hennes högra stolprot. Vi har ett par kvalificerade chanser att utöka men keepern är varm och har lite tur som en målvakt ska ha. Nino jobbar fram en hörna som Clara smeker inåt, Nino går på skott. Målvakten tippar bollen till vänster. Nino tar returen passar till Ranja som fintar bort sin bevakare lägger an bössan och skjuter tyvärr rakt på keepern. Sandra har en nick strax utanför efter ett inlägg av Kemi. Nästa chans genom Edina-Anna till Nino, målvakten tåar iväg bollen efter att hon har slängt sig.

Nu matar mittfältet och yttrarna sina forward med bollar. Martina spelar in till Edina som skickar bollen ner i målvaktens vänstra hörn och där kommer Nino. Dribblar och fintar sig inåt och skjuter bollen upp i nättaket 5-1. Vi har ett par vassa chanser till genom Sandra-Anna-Nino-Edina, men vi får nöja oss med resultatet i halvtid. Många uppspel på högerkanten. Laget håller i bollen och törs spela hem/runt.

2:a halvlek börjar Telge med bollen. Mathilda och Tanja bytts in och backlinjen går ner på 3:manna? eller qvinna. Första farligheten ordnar Sandra till en fri stående Tanja, skottet smiter utanför stolpen. Clara försöker att gå fågelvägen med bollen, mellan 2 stycken spelare. Kanske för mycket power, och domaren blåser frispark för Triangeln. Clara jobbar vidare, snor bollen från anfallaren och passar till Zazza som får till ett inkast djupt nere i motståndarnas område. Sandra kaster bollen till en mötande Tanja, snurrar upp sin försvarare. Driver in i straff området, passar snett in till en rusande Anna. Deras back slänger fram benet och tåar iväg bollen.

Edina serverar nästa macka till en fri Nino i straffområdet och igen målvakten slänger sig och på något märkligt sätt får hon bort bollen som är på väg in i målet. Ett av få farligheter som Triangeln fick fram i andra halvlek stoppades effektivt av lagets kapten för dagen, Zazza.

Sandra får en löpboll på vänster sidan, driver några meter och passar inåt banan till Ranja. Spelar vidare till Tanja som har farten uppe och sätter till en stortå på bollen som rullar in bollen till vänster om målvakten, det står nu 6-1. Tanja är på G, får boll av Nino. Försöker på en inner skruv till den bortre stolpen, smiter utanför. Ranja jobbar till sig bollen, passar till Anna som driver in i straffområdet. Har en back hängande i ryggen och rasar. Domaren blåser STRAFF. Zazza kliver fram, målvakten slänger sig åt höger. Zazza rakar in bollen i mitten där det så klart är tomt. 7-1.

Inkast av Zazza till Sandra, passar till Ranja som går på skott. Bollen smiter över ribban. Martina vinner en duell och passar till Nino vidare till Ranja som passar Tanja, Ser Sandra komma farande och passar. Skottet går några meter utanför. Friskt vågat hälften vunnet. Ranja och Sandra i nästa anfall, bollen slås snett inåt men slås bort av en försvarare. Farlig chans på slutet av Triangeln genom en forward som bryter sig fram på våran höger sida, Linnea rusar ut och skottet går utanför Linnea,s högra stolpe. Elina serverar Nino en smör passning, skottet avstyr målvakten men på returen kommer Tanja och stöter in 8-1.

Elina har ett skott vid stolpen, Tanja nickar över, Sandra fri med målvakten men lobben boxar keepern bort. Edina provar på ett långskott från sidan som smiter förbi bägge stolparna. Telge,s andra halvlek är mycket boll, laget rullar runt och motståndarna får springa. Triangeln,s målvakt håller nere siffrorna. Matchens lirare NR 3 Zazza. Cirka 35 personer såg en välspelad TELGE UNITED match. Hörnor 1-1. Vid pennan Janne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela