Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

En ny familjemedlem <3

Publicerad 2010-07-31 19:04:28 i Allmänt,

Lördags mys idag då :)

Var ett tag sen man skrev, men nu är det dags att skriva av sig lite igen.

Tiden går så fort nu och man har hunnit en hel del under sommaren. Både Nice och Rhodos gator har man gjort farliga och har haft en hel del kvaltitetstid med både underbara kompisar, familjen och världens bästa pojkvän.

Har börjat räkna ner tiden lite nu. Ca. 5 månader kvar på jobbet sen ska jag ta tag i plugget på allvar. Börjar redan i höst att läsa 2 kurser på distans för att se hur det känns lite. Ska bli oerhört kul att börja göra något annat :) längtar redan.

Ska köpa bil också :) mammas lilla pärla blir det. En liten gammal bil, fulsöt är vad den är! Hade först inte tänkt köpa någon eftersom jag ska börja plugga och det blir en för stor utgift vid sidan. Men eftersom mamma är så snäll och ja får köpa den billigt (plus att den e sopasnål) så kan jag inte låta bli :)

Jag och Micke ska få en liten familjemedelem också. En liten katt :) En sibirisk helt enkelt. Han är snart 6 veckor gammal så vi får honom inte förän i början av september :) Obi ska han heta :)

Här är våran lilla bebis när han va 4 veckor :) <3


 

Ikväll blir det mysmiddag hemma. Rökta räkor med chili aioli och saffrans aioli till förrätt och bakad potatis med röror till förrätt.


Nu blir det mera Family Guy (really love that show) Grymt med en maraton kväll :)

Bye bye!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela