Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Banan/choklad/valnöts muffins och Daim/choklad muffins! Yummi

Publicerad 2010-03-31 00:22:03 i Allmänt,

Då var det kväll igen. Spenderat nästan hela dagen på jobbet, bortsett från den kreaktiva och effektiva delen man lyckades med imorse. Började jobba redan vid 1 idag. Var så oerhört fint väder idag så det var riktigt skönt att gå ute. Så man längtar bara mer och mer efter sommaren. Det jag längtar mest efter nu är att kunna ta fram vår-skorna och vår-jackorna!

Tror jag sumpade chansen till ett nytt jobb idag, bara för att jag jobbar på fredag och absolut inte kan ta ledigt! Det är inte lite irriterande. Men vad ska man göra, det är ett nästan 9 timmars pass och det är storhelg! Det är alldeles för mycket pengar som försvinner. Men men, det kommer fler jobb =)

Åkte på att jobba imorn med, lika bra att passa på att plocka på sig lite fler timmar så nästa lön inte blir lika dålig som den här!!!! Så blir o träffa pappa efter det istället. Tur att man inte jobbar så länge imorn =)

Efter jobbet idag så bar jag mig av ner till Maren bron tillsammans med Elin och ett par andra. Vi tände ljus för Linkan och stod där en stund. Så otroligt fint med alla ljus och blommor i mörkret. Det är verkligen många som ser efter dig <3 Hoppas du har det bättre där du är just nu.

När jag kom hem från allt så fick jag en liten flipp. Fick för mig att baka (klockan 10 över 10 på kvällen?!?!?)

Det blev banan/choklad/valnöts muffins och choklad/daim muffins. Gjorde de mest för att överaska Micke som inte e hemma för tillfället, han kommer väll inatt. Kommer bli tomt här hemma när han åker på torsdag. Så då får man väll passa på att vara lite extra snäll =)


Nä nu är det dags att sova så man orkar upp imorn biti. Sov så gott =)

Omelett man tar vad man har och Svenska cupen

Publicerad 2010-03-30 10:39:56 i Allmänt,

God morgon =)
Vart en riktigt bra träning igår kväll. Massa mål och ännu fler skott. Skönt att få spela lite, känns som de behövs nu när säsongen närmar sig.

Satt och kollade på Athletic Bilbao vs. Racing Santander igår kväll. Fan vilken grym match. Man kände verkligen spänningen mellan lagen. Under andra halvlek så varierade spelet verkligen och ingen av lagen var överlägset bättre. Det är så en bra match ska vara; Spännande! Det slutade tillslut 4-3 till Bilbao. Kan säga att de spritter som bara den i kroppen. Inte långt kvar till seriepremiär =D men innan det ska vi hinna med några träningsmatcher och en match i Svenska cupen mot AIK (div 2).

Morgonen nu började med en fin frukost. Gick upp och gjorde en omelett till Micke. Det blev lite en ta vad man har omelett.. Men de blev riktigt bra. Jag äter själv inte det till frukost, jag är bara så otroligt snäll att jag gör en till han :P



Så skönt med sovmorgon, men det finns massa saker som måste göras. Så dags att börja städa lite.


Snabblagad (?) lunch innan jobbet

Publicerad 2010-03-27 14:49:42 i Allmänt,

Kom precis hem efter att ha varit nere på stan (ja stan, södertälje). Hittade inte riktigt det jag letade efter, så det får vänta. Hann med mitt lilla ärende med Elisa i alla fall.. Sen skulle den lilla tösen rusa vidare till Jalla vallen. Matchsamling kl 2. Som man ville haka på, men det gick ju inte. Hade varit så otroligt skönt o bara strunta i jobbet o åka o spela matchen istället. Visst de e bara en träningsmatch, men fotboll e ju hundra miljoner gånger roligare än o jobba!

Well well.. lunchdax iaf, måste ju äta nått innan man sticker till jobbet. Orkar inte laga mat sen e de inge roligt o laga bara till sig själv. Så de fick bli en snabb och lättlagad lunch. Rostbiff och potatissallad (självklart färdigmat ;) ). Sen lite gott vid sidan av. Hade varit mycket godare om man hade haft tid o fixa allt de själv. De e ju ruggit gott med hemmagjord potatissallad =D























Nä nu måste ja rusa. Börjar om 45 min =/ Få se om Micke e hemma ikväll när jag kommer eller om han kommer hem imorn...

Ha de bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela