Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

En riktig husmor (?)...

Publicerad 2010-08-23 21:48:01 i Allmänt,

Äntligen får man sitta i soffan och bara ta det lugnt efter en hektisk dag!

Kom till jobbet imorse och det var lite oordning (kaos?) där. Så tog ett tag innan man kunde komma igång. Ingen lunch fick man heller :/ men slutade så pass tidigt så kunde åka hem o äta. Men då hade jag tappat aptiten så de blev bara några smörgåsar.

Idag var det tvättdag! Hade en stund hemma (trodde jag) innan jag var tvungen att ta tag i det. Micke kom hem efter en affärslunch och hade en stund hemma innan han skulle vidare. Och vad märker vi. Det är stopp i vasken i köket! Så Micke (man som han e) fick börja gräva i rören och de rensades. Äntligen! Trodde vi! När vi började spola vatten så fylldes diskhon än en gång med vatten. Som inte det var nog. Det sprutade överallt under bänken. Så det var bara att ringa rörmockaren.

Micke var tvungen att åka iväg och där sprang jag emellan två ridåer av dofter. Den goda doften från nytvättade kläder och den äckliga doften från ett öppnat avlopp! Så nu känns allt riktigt bra när allt äntligen är fixat :)

Träningen idag gick bra faktiskt. Lite känningar i ljumsken och behinnorna känns lite tyvär :( Förstår inte varför de ska hålla på så? Har ju kännts så bra sen juni men nu börjar de kännas igen. Måste kolla upp de när säsongen e slut sen!

Sitter nu o bara tar de lugnt o njuter framför tvn :) Pirates of the caribbean är på. Sitter tyvär ensam eftersom micke e o jobbar, men han borde väll komma om en timme eller två.

Kommer få vara själv i 2 veckor sen när han åker :( så lika bra att vänja sig. En vecka kvar tills han åker.

Nä nu ska ja lägga fokus på tvn igen och imorn får jag äntligen sova ut :)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela