Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Från Angalis till Grand Garbo....

Publicerad 2010-08-07 19:18:40 i Allmänt,

Trött och seg men ändå mätt o belåten :)

Vart en lång dag igår, först jobb hela dagen, sen göra sig i ordning, åka hem till mamma o pappa o äta middag. Efter det bar det av upp till stockholm med veronica, martin o lill wirre hem till Marcus. Sen vidare till anglais och möta upp micke o de andra som varit på DN galan hela dagen. Kvällen slutade på Grand Garbo i sumpan och man var riktigt trött när man kom hem.

Sov riktigt länge idag för att sen spela match. Det gick inge vidare. 1-2 i baken. Surt, speciellt med tanke på att de inte var värda vinsten. Det var inte vi heller så oavgjort hade varit rättvist. Vi gjorde en bra halvlek sen den andra var inte lika bra. De hade till och med ett mål som boede varit avblåst för hands. Men men, inte mycket o göra nu i efterhand. Men det är alltid svårt o spela mot lag som inte har något eget spel utan bara kör på kontringar, speciellt om de e bra på de. Men så har det alltid varit med Slagsta. A-laget e bra men B-laget kör alltid på kontringar!

Sitter nu o väntar på att micke ska komma hem. Han har varit på mantorp hela dagen. Stackaren fick bara 2 timmars sömn inatt. Så ikväll blir en riktig slappar kväll sen väntar jobb imorn.

Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela