Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Söndagsbrunch

Publicerad 2011-09-05 16:13:43 i Brunch,

Söndagar brukar vara riktigt sega, men också perfekta brucnh dagar :)

Så igår blev det en lätt brunch runt lunchtid :)

Äggröra, bacon och en lätt sallad

Ingredienser för 2 pers:

Äggröra:
5 ägg
½dl mjölk
smör
salt,peppar

Bacon:
1 pkt Bacon

Sallad:
Ruccola
Körsbärstomater
olivolja
flingsalt

1. Halvera baconet och stek det lagom knapprigt i en torr stekpanna. Lägg det på hushålsspapper och låt fettet rinna av.
2. Smält smör i en kastrull. Knäck ner äggen och vispa. Tillsätt mjöl, salt och peppar och vispa lite till. Ha inte för hög värme och håll koll på röran. Den ska vara lite lös.
3. Skölj ruccolan, dela körsbärstomaterna och ringla lite olivolja på.

Servera med ett rostat bröd!



Enjoy :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela