Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Storhandling=Stress! Eller?

Publicerad 2011-03-13 15:48:39 i Allmänt,

Nyss kommit hem från affären.

En del tycker det är pain in the ass att åka o handla, jag är en av dem när jag är stressad. Men när man väl har tid så är det ganska skönt att strosa runt i affären, kolla på alla andra stressade människor som springer fram och tillbaka för att hitta stålullen eller något annat som man inte handlar speciellt ofta.

Det ger en även lite tid att kolla bland allt krimskrams affärerna har. Böcker, kastruller, hushållsapparater och leksaker.

Leksaker! Ja, det var väll den största anledningen till att man följde med mamma och pappa till affären när man var liten. Och så godis såklart. Man hoppades varje gång att man skulle få med sig något hem, men det slutade oftast med att man stod där med enkronan i handen och funderade över vilket automat-tuggummi man skulle välja.

Nu är det ju lite annorlunda och man har lite bättre koll på vad det här med ekonomi innebär(?). Hur som helst så förstår man i alla fall varför mamma och pappa alltid sa nej till den nya babiedockan eller den nya disneyfilmen som hade kommit ut.

Ekonomiskt ansvar = Vuxenpoäng eller mognadspoäng?

Nä nu ska jag trolla ihop något utav de varor jag inhandlat idag, sen är det träning ikväll.

Ha en bra dag :) xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela