Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Match referat; Tälje United - BK Sport

Publicerad 2010-05-31 15:39:55 i Allmänt,

Dagens match i cirka 19 graders väder och cirka 60 personer som kom till matchen. Telge börjar med boll, avancerar på vänster kanten som rinner ut i ett inkast. Vi tar omgående tillbaka bollen genom Sandra som slår en djup boll till Edina. Målvakten rusar ut och glider över gräset och norpar bollen. Minuten senare har vi frispark som Elina tar. Ranja möter , spelar vidare till Sandra. Backen deras måste slå ut bollen till inkast. Därefter får vi frispark som Marina med en snygg knorr drar lädret direkt i mål. 1-0 Mumma, här vankas fläsk. Sport kommer i en snabb omställning men Ellinor plockar ner bollen. Vi öser vidare med en djup boll från Marina till Edina, bollen seglar över ribban. Nästa inlägg står Elina för och Edina skarvar bollen utanför stolpen. Telge har tagit över och Sandra tvingar till oss en hörna, Nino,s skott utanför. Frispark för oss som Marina slår på mål, där är Sport,s målvakt först. Nästa farlighet levererar Ranja med en djup boll till Nino som nästan rinner igenom. Sport slår långa bollar ner till kanterna men är inte backen där så kom Ellinor. Sport,s första riktiga farlighet kom efter cirka 11 minuter, en frispark snett utifrån som går förbi Ellinor och alla spelarna i straffområdet till inspark. Marina har ett par djupt slagna bollar som Sport backar får jobbigt med. Elina kom farande och backen får slå ett tillbaka pass till målvakten under press. Marina igen till Sandra som nickar vidare till Nino, passar till Ranja som avslutar. Målvakten är där och räddar. Sport kontrar men Elina och Sandra tar bollen. Kontrar till Ranja som spelar Nino, målvakten får göra en tjur rusning. Telge har ägt matchen tills nu, men i den 21 minuten och ett par till tappar vi rodret. Missförstånd mellan målvakt och backar, sport spelar helt ren framför målet men skjuter utanför, tack för kaffet. Vi samlar ihop oss, Sandra och Ranja hittar ytor och spelar fram Marina, går på skott fast utanför. Vi tvingar fram en hörna, Marina slår till Edina som skarvar till Ranja som står rakt utanför straffområdet, det blir ett tungt skott som deras back får på sig oturligt eller ej. Undrar om målvakten hade tagit den?? Zazza bryter nästa Sport anfall och elegant räddar oss från en hörna. Deras inkast vart till en farlig frispark 5-6 meter utanför straffområdet. Skottet går högt över ribban. Vi har flera kombinationer mellan de olika spelarna och Sport får spring och jaga boll. Ranja slår en djup boll mellan 2 stycken Sport spelare till Sandra, avancerar in i banan och drar till ett skott som går mellan benen på deras målvakt 2-0. Med de chanserna var det skönt. Sport till anfall och Sandra får rensa till hörna som Sanna nickar bort. Marina och Edina levererar en boll till Nino, målvakten är som tur för deras lag vaken. Zazza har bollen på egen planhalva och ger sig av i en Stenmarks raid. Kommer ända ner till kortlinjen där hon drar in bollen mot mål, där dyker Sandra upp med foten. Snygg volley träff men tyvärr ännu snyggare räddning av målvakten. Vi öser vidare, nu slår Edina en rak boll på djupet till Nino. Som i kamp med målvakten, vem blir först till bollen? Nino,s fot först och det står 3-0. Det var gött. Vi tar bollen omgående genom Ranja, Sandra till Elina som drar till, målvakten plockar. Edina själv tar bollen av deras back och skjuter, skottet strax utanför stolpen. Sport farlighet i den 40 minuten, Sanna bryter i situationen en mot en. Lite senare blir Marina knockad i en duell och Elisa kommer in. Sport har nu ett par farligheter men mera mål blir det inte i denna halvlek. Resume: Telge har spelet, kombinationer och en glädje. Ellinor håller rent i buren. Sport har en del farligheter. Hörnor 2-1. 2: halvlek. Sport börjar med boll, Zazza bryter och passar längst linjen till Kemi, Sport backen får kuta febrilt för att inte bli akterseglad. Klapp-klapp, ja genom Rebecka-Elisa-Rebecka-Edina-Rebecka, ja där tog det slut men snyggt var det när bollen rann mellan spelarna. Edina får bollen i den 47 minuten på kanten, driver neråt kortsidan för att sen slå bollen in i straffområdet. 2 stycken Telge spelare på språng och Sandra drar till en ytter sida på direkten, bollen går över målvakten och in i hennes vänstra kryss 4-0. Snyggt, ja vad säger man. Vi har nu propaganda fotboll i den ena efter den andra av anfall. Edina får boll på höger kanten, drar till Målvakten tippar den över ribban till hörna. Lägger den själv och Elina på avslut, skottet passerar fel sida av stolpen. Nästa gäng som lirar boll är Elina-Elisa och Sandra. Motståndarna får slita ont för att hinna med. Ranja-Elisa och Edina tvingar fram en hörna som rensas bort. Domaren tycker nu att vi är för TUFFA. Sport får ett par frisparkar orsakade av Edina-sen Rebecka-och Ranja. Där i mellan har Nino-Edina-Sandra till Elisa rullat upp försvaret med avslut genom Elisa.Nino stressar till sig bollen av deras back, levererar till Ranja som prick skjuter in 5-0. Den du. Nästa farlighet är genom Sandra som löper på vänster kanten ner till kort linjen. Gör bort backen och driver inåt, passet in i straff området rensas till en hörna som slås bort. I den 61 minuten slår Sanna en lysande boll över back linjen till en rusande Nino som kommer helt ren med målvakten, mål?? Nino som blir överraskad att det gick så lätt stannar av ruschen och backen hinner ikapp. ( tror jag ) Nästa gudabenådade samspel är mellan Elisa-Elina-Sanna till Nino som ytterligare kommer fri med målvakten, nu då? Attans, deras back hinner ikapp Nino. Nu kan man snacka om otur/oflyt, ta vad ni vill. Vi har en till frispark som Elina drar, Sport kontrar och Zazza bryter. Edina springer på höger kanten och lurar sin försvarare med en tunnel och sen springer förbi henne på utsidan. Spelglädje, det är det dom har idag. Ranja drar till en löpboll till Sandra på Vänster kanten, driver inåt och skjuter ett hårt skott vid första stolpen. Deras försvarare vräker sig fram för att rädda men åker med bollen in i målet, 6-0. Sport kommer igen med en farlig chans, tur att Ellinor är på alerten. Anfallet efteråt jobbar vi fram en 1/2 farlig hörna. Sen jobbar Edina-Nino och Sandra sig igenom försvaret, domaren blåser offside. Sport som inte gett upp har sin farligaste chans kvarten kvar. Helt fri framför Ellinor men skjuter utanför stolpen. Nu har vi den längsta samspelet mellan våra spelare och jag har fullt upp att dra pennan. Marina till Sandra till Elina till Elisa till Marina till Elisa till Sanna till Elina till Sanna, sport bryter. Vi rullar ut motståndarna. Nästa kontring belönas med en frispark utanför straffområdet, Zazza för TUFF, skottet över ribban. de får en hörna som Sanna levererar. Nästa boll snöre genom Tanja-Elisa- Kemi-Marina-Sandra. Sanna lägger en frispark in i straffområdet där Edinas lugg smeker bollen som for förbi. Ranja ger Edina nästa chans, springer igenom försvaret men målvakten är på vakt. Nu har vi sånt stort spelövertag att deras spelare får bara jaga boll. Vi vaskar fram den sista hörnan genom Sandra. Hörnor 7-2 Matchen lirare Sandra