Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Klubbad som en säl löser man med kaffe och en promenad

Publicerad 2010-05-20 18:51:08 i Allmänt,

Har någon slagit mig i huvudet med en träpåk? Likheten mellan mig och en klubbad säl är ganska slående just nu!

Mätt och bleåten utan att behöva lyfta ett finger. Har varit lite väl bortskämd nu den senaste tiden. Men det kan man få unna sig ibland. Tuffare tider kommer :)

Har ätit, promenerat med mamma och kollat på hockeyn. Gu vilken tråkig match det var. Sverige spelade inte ett dugg bra och Danmark ska vi inte ens diskutera! Hoppas inte de tar med sig de tempot till nästa match för då åker Sverige på stryk.

Är sjukt trött just nu. Ingen aning om varför. Vart bara helt utslagen, bara så där. Kanske för många timmar i solen? Kanske för lite vatten? Fast jag tycker ändå att jag druckit rätt så bra.

Få se hur det går med träningen sen. Har sen träning idag, halv 9 till 10. Lite jobbigt att träna så sent. Men what to do? Bara att ta sig i kragen. Lär väl vara lite spel och uppspel idag eftersom vi har match på lördag.

Usch längtar efter micke nu. Inte kul o komma hem så sent och det är helt tomt hemma :( Få se om han kommer hem imorn.

Imorn blir det en lång arbetsdag. 7.30-14 på jobbet och sen vidare till hallen direkt. Få se hur länge man blir kvar där sen. Inte allt för länge bara, ingen stängning. Det har ja iaf sagt ifrån. Annars e ja väll lagom trött på lördag.

Nä en promenad nu o lite kaffe så man piggnar till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela