Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Back on track :)

Publicerad 2010-05-03 14:04:37 i Allmänt,

Äntligen lite tid i soffan o bara kunna koppla av :)

Har varit en händelserik och riktigt trevlig helg :) Matchen som sagt slutade med vinst. Oerhört skönt. Men den första halvleken är något som till o med min mormor hade kunnat göra bätte!!! Nja men dåligt spelade vi iaf. Den andra halvan var riktigt skoj och allt flöt på bra. En sån match man önskar inte ska ta slut :)

Efter det bar det av till Laxå o 30 års festen. Mycket god mat, dricka och trevligt folk. Skoj som bara den. Söndagen begav vi oss halv sega vidare mot katrineholm och ett barnkalas. Så de var ganska skönt att komma hem igår kväll.

Vart riktigt slappt och vi orkade inte laga nån mat så de fick bli sushi och thai :)

Idag har dagen annars varit ganska lugn. Tillbaka på jobbet efter helgen. Vi har visst fått en ny gruppchef, o de va på tiden...

Kollade LT idag för att kolla om de stod nått om matchen.. Det stod inte så mycket, men 2 riktigt fula bilder lyckades de sätta in.. De tar säkert hur många kort som helst men ändå ska de sätta in de allra fulaste. Not fair!!! Så folk har fått skratta en del åt mig idag, men jag har säkert skrattat lika mycket :)

Ikväll e de träningen igen så lär bli mkt snack o genomgång efter matchen i lördags o eftersom vi har en DM match nu på onsdag :)

Måste ju pröva mina nya dojor ;)

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela