Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Match referat

Publicerad 2010-06-16 20:24:34 i Allmänt,

Uppskjutna matchen gick av stapeln ikväll, med att Viljan har avspark. Telge är på direkt och hugger. Rebecka bryter ett uppspel, spelar vidare till Nino som levererar en kant boll till Kemi. Belöningen blir till en hörna för oss. Stunden senare hittar Nino en fri Sandra på kanten, domaren blåser offside? Ett litet klapp-klapp får vi genom Zazza-Edina-Kemi-Anna till Nino i straffområdet, Viljans målvakt är med på noterna och gör en tjur rusning på bollen. Nästa försök genom Elina som lyfter in bollen från högerkanten till Sandra, bollen sticker utanför målramen. Kallduschen kommer i den 8 minuten, Viljan bryter på mitten. Avancerar genom ett par snygga triangel kort spel och deras forward är fri på våran höger kant. Skottet seglar över Patricia och landar i den vänstra bur gaveln, 0-1 Hoppsan Kerstin. Telge rullar på, vi får inte hänga läpp. 10:e minuten tänkte vi skriva in 1-1. Elisa spelar Anna helt ren framför målvakten, drar henne men kommer ner till kortlinjen och ur vinkeln. Prövar att hitta tillbaka till Nino men målvakten är i mellan. Nästa rullning genom Kemi-Edina-Anna till Nino som skjuter, målvakten räddar. Elina vinner boll på höger kanten spelar in till Sandra som spelar direkt till Nino i straff området, domaren blåser offside. Viljan kontrar, backarna stoppar upp anfallet och Patricia norpar bollen. Snabbt, långt inspark som efter en-två studsar hamnar hos Anna-Nino. Viljans backar rensar i sista sekunden. 2:a kvarten får Viljan en farlig frispark snett utanför straff området, Patricia klistrar bollen. Strax efteråt kommer Tanja in och hon ordnar en farlighet direkt. Passar in till Nino som skjuter, skottet räddas. Vi får en frispark några minuter senare, 10-12 meter från halvplan. Patricia tar skott, Tanja hugger direkt, målvakten räddar. Viljan kommer igen med ett anfall på höger kanten, skottet tar i utsidan av bur gaveln. Telge får frispark på mitt mitt, Edina provar. Målvakten uppe och plockar bollen. Telge trycker på för en utjämning, Viljan rensar uppoffrande. Slutet av halvleken fixar vi till en hörna genom mastodont utspark av Patricia, Anna nick skarvar till Nino som ordnar till en hörna. Viljan arbetar till sig en hörna minuterna senare. Domaren blåser halvtid.
Resume första: Vi rullar boll, men oftast hinner deras målvakt först på bollen eller deras backar rensar. Glöm första halvlek, nu laddar vi för andra.
Telge avspark, Clara på språng med ett inlägg. Edina möter och prövar med ett skott. Målvakten är med på noterna. Viljan sticker upp på en kontring, fixar till en hörna. Vi får till ett ypperligt tillfälle till kvittering genom dubbel chansen genom Anna, andra skottet täcker målvakten till en hörna. Andan i halsen stunden senare, Viljan spelare igenom men Patricia räddar skottet och bollen som ligger framför öppet mål tar en Telge back och rensar undan. Vi får till ett vackert anfall genom Rebecka till Anna som passar till Tanja i straff området. Passar snett bakåt till en fristående Edina. Nu blir det kvittering i alla fall. Glädje tjutet fastnar i halsen, skottet går utanför stolpen. Nu öser vi på med anfall och skott, Edina en stickare till Nino-Tanja. Tanja snor bollen, slår ett inlägg som Sandra direkt skjuter strax utanför stolpen. Vi vinner boll på mitten, Ranja avancerar. Hittar Sandra på vänster kanten som dragit sig in i banan. Sätter till foten på bollen som knorrar in sig i målvaktens vänstra bur gavel, 1-1 äntligen utdelning. Tanja får nästa chans att måla. Målvakten rusar ut och rensar bort bollen. 60 minuten fixar Anna-Tanja och Nino till en hörna. Viljan kontrar och biter sig fast på våran vänster kant med flera inkast. Sandra levererar en djup leds boll till Anna som nästan bryter sig igenom, backarna bryter. Hårt arbete ger lön för mödan, Anna hittar Ranja utanför straff området. Hon går på skott och den går spikrakt under ribban, jaja mensan 2-1. Är vi nöjda, tror inte det. Nu spelar vi ett spel som vi kan och gör, Viljan får ursäkta. Elina-Edina och Tanja jobbar fram en hörna där i röran dyker Zazza upp och tofflar in 3-1.. Har vi fått fnatt?? Längsta klapp-klapp spelet gick genom dessa spelare, Sandra-Anna-Ranja-Zazza-Sandra-Ranja-Anna-Tanja-Ranja-Sandra utan att Viljan fick tag i bollen förrän de kapade Telge spelaren. Vi erövrar bollen på mitten, bollen till Nino som passar till Anna. Tar några steg, skjuter i målvaktens vänstra stolprot och det står 4-1. Elina jobbar fram ytterligare en hörna som rensas bort. Edina får till en dubbel chans att måla genom pass av Tanja. Nino är framme, Tanja får en chans. Ranja hittar Sandra som skarvar till Nino, målvakten till hörna. Edina lägger hörnan, Nino nick utanför målramen. Sista farligheten i den 89 minuten. Frispark snett utanför, Elina och deras målvakt i duell om bollen som smiter utanför stolpen. Domaren blåser av matchen. 7-2 i hörnor, 4-1 i mål cirka 45 personer till matchen och det kändes skönt med applåderna efter slut signalen. 2: halvlek och sista 30 minuter får vi ta med oss till nästa match. Matchens lirare nr 3 Zazza. Vid pennan Janne.