Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Fina julbilder och en oproduktiv dag!

Publicerad 2010-12-28 20:29:39 i Allmänt,

Så var veckan igång.. Har för första gången på ett långt tag inte gjort ett skit idag... Har varit så skönt att bara ta de lugnt, ligga i soffan o kolla på tv. Har väll diskat o plockat lite o ska vika lite kläder sen. Men det har inte varit några måsten idag. Så otroligt skönt! Men samtidigt känns de lite jobbigt. Är van vid att vara på språng så man känner sig lite oproduktiv. Och det avskyr jag! Men måste lära mig njuta av att ta det lugnt. Har alltid haft problem med de!

Imorn ska de jobbas i hallen och familjen kommer dit o spelar. Efter de vankas de pizza kväll hemma hos oss :) och på torsdag är det min sista dag inom hemtjänsten :D ska bli så skönt. Sista månaden har varit riktigt jobbig. Inte kul när det känns så tungt att gå till jobbet :/ men nu är det snart över :D

Sitter nu o planerar nyårs middagen med micke. Ska blir riktigt mysigt. Tycker de e riktigt tråkigt bara att inte mamma o pappa ska vara med :( men men inte mycket att göra. Vi får ha en mysig middag någon annan dag. (När de e större möjlighet för dom o få en taxi hem ;P )

Satt o ladda upp bilderna från julafton idag, vart en hel del fina som ja e nöjd med :) lägger upp några av dem.





Nu ska jag återgå till att göra absolut ingenting o kolla in tv-tablån :)

Ha en underbar kväll

puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela