Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Sol, Stockholm, Opera och Muffin Bakery - Vilken dag!

Publicerad 2010-04-14 16:35:07 i Allmänt,

Nu sitter man här igen; på balkongen i solen! Trots att man ändå varit ute hela dagen. Ja man e väll en soldyrkare :P

Haft en helt underbar dag inne i stan idag. Mötet gick jätte bra, ska faktiskt in till stan imorn igen. Så det blir att åka dit direkt efter jobbet då o sen stressa tillbaka för att hinna me matchen. Men what to do :P

Hur som helst dagen började med mötet o sen en snabb titt i affärerna. Har hittat fler par skor som bara ska köpas :P Efter de blev de en latte och en stund i solen medans man väntade på att Jens skulle dyka upp. Sen bar det av för att leta efter nått lunchställe med uteservering. Och där på Drottninggatan fann vi den :) rakt i solen njöt man av en cesar sallad. Kan de bli bättre? Våren är invigd!

När vi avsultade maten så vart de lite lunch underhållning med :P Helt plötsligt stod de en dam precis mitt emot oss o sjöng opera. Vi satt kvar där en stund innan vi begav oss till ett fik (precis bredvid :P) Där vart de en cappucino (inte i närheten lika god som din micke ♥) och en blåbärspaj som fick alla andra blåbärspajer att smaka som nått fryst skit!

Tack så jätte mycket för lunchen o fikat Jens, och ett speciellt tack för presenten.

När man ändå var uppe på Drottninggatan så passade man på att springa förbi MUFFIN BAKERY! Kan ju inte åka hem utan 2 såna muffinsar. En liten överraskning till Micke, och visst vart han glad. Så det blir de ikväll efter han har tränat :)

Ikväll blir de köttfärssås o spagetti mums :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela