Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Sol - panik av att spendera dagen inomhus!

Publicerad 2010-04-13 15:26:03 i Allmänt,

Sooooool :D

Kan man bli annat än glad?

Har hela dagen tillsammans med Mia vandrat runt inne på Ica Maxi, igen. Hade ganska mycket o göra men ändå gick de snabbt (?) skulle vilja säga att de gick smidigt, men de gjorde de inte riktigt. Vi råkade glömma telefonerna på jobbet så det blev lite svårare då. Man är verkligen låst vid de där telefonerna. Man känner sig verkligen missanpassad och lost utan dem. Utvecklingens framsteg? Människor blir handlingsförlamade! Nä riktigt så illa var det inte. Men nästa ;)

Efter en hel dag där inne och massor av saker att tänka på så får man till slut ganska ont i huvudet. Så nedräkningen tills dagen var slut började då.

När det är fint väder så får jag dåligt samvete av att sitta inne. Så är det även på sommaren! Trots att jag varit ute hela veckan så den dagen jag väl sitter inne och det ärä fint väder. Nä då kryper de i kroppen på mig och ja måste bara ut.

Som nu :P Sitter just nu på balkongen o njuter av de fina vädret. Ska plugga lite teori innan man börjar med maten :)  sen e de dags för träning. Underbara jalla vallen idag :)

Så kommer ut lite till då ;) ha en underbar eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela