Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Skidbackar, bastu och Jacuzzi; Livsglädje!

Publicerad 2010-04-20 09:13:03 i Allmänt,

God morgon :)

Hann inte med nån liten update igår, vi flängde runt en del så får bli lite extra idag.

Gårdagen ängnades åt att lära känna sälen. En lång lugn morgon i stugan sedan ut o äta lucnh i backen. Sen åkte vi ner till Sälen centrum (ja ni läste rätt, Sälen har ett centrum ;P) Där blev det en fika o en helt underbar choklad dessert :D sen bestämde vi oss att vi skulle ta en tur i backen imorn (läs idag) så då var vi tvungna att införskaffa lite extra kläder. Ingen jacka för mig så får bli tjocktröjan :P (den e rosa så ja lär synas ;) )
Dagen vart ganska lång o de va en hel de saker vi gjorde. Tog en andra fika till o med på nått fjäll hotell som verkligen har den där fjäll feelingen, men en andra fika, e man på semster så e man ;)

Helt plötsligt var de tidig kväll så vi åkte hem till stugan, Micke o Johan började fixa med jacuzzin så de e fit for fight idag. Sen blev det en lugn kväll med pizza, hockey och öl. Hela kvällen avslutades i bastun. Helt underbart :D

Nu sitter vi här i soffan helt nyvakna och väntar på att Johan ska komma förbi så vi kan äta frukost. Sen bär det av ut i backen. Jippiiii :D Inte åkt skidor på ett år så de blir hur skoj som helst. Extra roligt blir de o se Micke på skidorna, han har inte åkt på 10 år ;)

Återkommer med fler detaljer om dagen senare. Men ser ut o bli bastu o jacuzzi efteråt o sen en middag ute.

Imorn kommer hela familjen upp så får se vad vi kan hitta på åt dom..

Nä nu ska vi fortsätta här, hoppas alla ben är hela när dagen e slut!

Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela