Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Liveblogg direkt från bilen

Publicerad 2010-04-22 16:39:53 i Allmänt,

Nu är man påväg hem från ett par underbara dagar i sälen!

Igår kom hela familjen upp och de blev en dag på experium med bpwling, lunch och spel. Var riktigt trevligt speciellt eftersom alla e så lättsinade och verkligen bjöd på sig själv. Bowlingen var en upplevelse må jag säga :)

Hemma sen så var det jacuzzi och bastu som stod på schemat och självklart lite öl :) var riktigt mysigt men man var helt mör i kroppen när man var klar. Men då var de bara o börja laga mat; tacos :D

Sen resten av kvällen vart riktigt lugn. Först hockey/fotboll som vi zappa emellan (DIF vann ju till slut till mickes stora glädje) tillsammans med lite chips och vin. Sen bar det av ner till brasan med lite choco mint (varm choklad, mintu och vispgrädde) och en massa prat och charader. Var en riktigt mysig kväll som kommer finnas kvar i huvudet länge.

Morgonen idag började med en sovmorgon och en lång frukost. Sen bar det av ut i solen (just presis vi har sol här upp ;P) och en lååång promenad runt om i hundfjället. Vart en riktigt expedition! Kan säga att ingen i familjen är speciellt fega så vi bar oss iväg ut i terrängen och hittade en jätte fin liten flod mitt i allt som vi var tvugna att korsa över en snöbro :O men den höll!

Efter lite mer än en timmes promenad var man helt slut i kroppen och vad kunder sitta bättre då än en pizza från Ubbes? Så vart de till slut och efter de var de bara o packa ihop o hoppa in i bilen. Alla utom micke som nu e kvar i stugan och väntar på att alla kompisar ska komma upp.

Så nu sitter ja här i bilen, typ i vansbro o närmare 4 timmars bilfärd kvar! Oerhört roande!!!!

Men hemma väntar iaf min stora säng. Om det är något man längtar efter när man e borta så e de iaf sängen.

Men de e som de säger; Borta bra men hemma bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela