Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Filosoferar om "Capture the day" och Lindt chokladkakor

Publicerad 2010-04-25 16:22:13 i Allmänt,

Har ni någonsin tryckt på en diskmedel flaska så de kommer en massa bubblor ur den? Råkade göra de precis och utan o veta varför så började ja skratta. De där små bubblorna förgyllde verkligen min diskning. Kommer o tänka på när man var liten och jagade blåsbubblorna som mamma o pappa blåste ut. Så enkelt och okomplicerat men ändå så pass kul :) Det är sånt man inte gör längre. Allt ska vara så komplicerat och allt ska gå så fort. Har fått en liten tankeställare de senaste dagarna - det är dags att stanna upp o njuta av ögonblicken ibland, Capture the moment! För nu har man så pass bråtom framåt att man missar att leva idag.

Nog med pladder nu :) Nu är det iaf skinande rent här hemma och stor städningen e avklarad :)
Passar därför på att belöna mig själv med Hoffmaestro (GILLA) och lite choklad. Självklart mörk!

Måste erkänna att jag är en riktig chokladgris. Är helt såld på Anton Berg och Lindts choklad kakor. Sitter just nu med Lindt - Intense Mint :)

Enda sen vi var på chokladfestivalen i höstas så har man ätit allt mindre mjölkchoklad! Visst är det fortfarande gott, men inte lika :)

I Sälen var ja tvungen att pröva Lindts nya med cocos. Grejen me den va att de inte va mörk choklad utan vit! Vilket jag också tycker är super gott. Och kan bara säga att den choklad kakan var en av deras godaste faktiskt. Smaklökarna dansade tango ;) till o med mamma tyckte den va god, fast hon inte e så förtjust i cocos.




Snart dyker micke upp här hemma och ikväll blir det sushi (inte för mig, för ja tycker inte om de ;P)

Have a great evning :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela