Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Äckliga melodi som gör en hjärntvättad!!!!

Publicerad 2010-04-24 15:45:34 i Allmänt,

Lördag :D

blev en promenad start på morgonen idag med :) här ska man komma iform. Cykeln åkte fram på jobbet med :) var en otroooooligt lugn dag på jobbet idag och det var riktigt fint väder :) blåste lite kallt dock.

Efter jobbet bar det av ner på stan tillsammans med Elin aka Strumpan :) Och de blev den sjävklara kombinationen för sol+södertälje+trevligt sällskap = Glass vid maren :)
Fast vi satte oss inte ner utan promenerade runt. ( Mycket promenerande här nu ) Efter det blev de ett litet besök på cafe milano. En cappucino (som inte smakade bra) och en blåbärspaj senare så var det dags att promenera (!) hem.

Nu sitter ja o väntar på att hockeyn ska börja. Som sagt är inte de minsta intresserad det är bara min egna tävlingsinställning som får mig att titta. Är jävligt taggad :P hur sjukt är inte det. Det är som att man är sugen på nått man inte tycker om bara för att de ser gott ut ^^ Sick!

Haha en rolig side of är Elins o min diskussion om frågesporter. Hon berättade nått om nån tävling de haft så kom ja o tänka på de amerikanska programet "Are you smarter than a fifth grader" Och nu sitter den irriterande melodin i mitt huvud!!!!! Gahh!!!!!


 

Irriterande va ;)


Nä nu e de hockey dags :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela