Enjoying life

Kökets pärla - mer än bara matlagning

Tandoori kyckling med ris

Publicerad 2011-11-21 15:17:33 i Kyckling,

Vart en indisk afton hemma hos oss igår kväll :)
Vi fixade en jätte enkel indisk förrätt, Papadums med mango chutney
Papadums är ett indiskt bröd gjort på bland annat linsmjöl
När vi var på mat mässan så köpte vi hem en jätte god chutney som kom från Öland. Verkligen att rekomendera :)
Till varmrätt blev det Tandoorikyckling med ris :)
Ingredienser:
800 g kycklingfilé
Santa Maria Tandoori krydda
2 dl creme fraiche
ris
1. Blanda kryddan med creme fraiche. Vänd i kycklingen och rör om.
2. Bryn kycklingen i en stekpanna. Lägg dem sen på en plåt och kör i ugnen på 200 grader i 20 min.
Servera med ris och någon god sås, som Rajita.
(Papadumsen köpte vi färdiga från Santa Maria och var faktiskt förvånadsvärt goda)
papadums och mangochutney

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela