Selleristjälkar med chevreost, valnötter och honung
Ännu en rätt som fanns på bordet i helgen var Selleri med chevre, valnötter och honung.
För att få till det bra så var vi tvugna att använda oss av en bredbar chevrekräm. Var riktigt osäker på om jag skulle hitta det, men det gjorde vi :)
(hade vi inte gjort det så hade vi blandat chevre med philadelphiaost)
Den bredbara chevren vi hittade var ganska mild. Tycker man det så kan man blanda i lite extra ost.
Ingredinser:
5 Selleristjälklar
1 burk bredbar chevreost
Valnötter
Honung
Enjoy :)
För att få till det bra så var vi tvugna att använda oss av en bredbar chevrekräm. Var riktigt osäker på om jag skulle hitta det, men det gjorde vi :)
(hade vi inte gjort det så hade vi blandat chevre med philadelphiaost)
Den bredbara chevren vi hittade var ganska mild. Tycker man det så kan man blanda i lite extra ost.
Ingredinser:
5 Selleristjälklar
1 burk bredbar chevreost
Valnötter
Honung
1. Skölj selleristjälkarna. Bred på chevreosten
2. Grovhacka valnötterna. Lägg dem på osten.
3. Skiva upp stjälken i lagom stora bitar. Lägg upp på ett fat och ringla över honungen.
2. Grovhacka valnötterna. Lägg dem på osten.
3. Skiva upp stjälken i lagom stora bitar. Lägg upp på ett fat och ringla över honungen.
Enjoy :)